a cere scuze!

cand esti ranit, oricat de mult poate sa doara lovitura din aripa, cel mai bun medicament este o banala scuza. a cere scuze este un act de bravie chiar daca pt multi este doar un gest de slabiciune. chiar daca doare si iti e greu sa astepti ca ai gresit cate cuvinte menite sa exprime un regret, nu reprezinta imposibilul atunci cand stii ca persoana pe care ai ranit-o merita.
cateodata, de prea multe ori chiar, nu ne cerem scuze pt ca suntem prea lasi sa recunoastem greseala facuta, rana deschisa sau chiar obrazul patat, in astfel de situatii trebuie sa ne punem in persoana din fata noastra si sa incercam sa simtim macar jumatate din umilinta.
suntem meniti sa credem ca barbatii nu isi cer scuze, pt ei este mai greu sa articule cuvintele necesare dar daca sunt indeajuns de barbati, o sa incerce sa faca tot posibilul sau macar or sa incerce sa repare greseala facuta.
femeile pe de alta parte, chiar daca par facute dintr-un aluat mai moale au personalitati la fel de puternice ca si barbatii, asa ca si pentru ele e la fel de greu sa ceara scuzele de viguare.
in concluzie chiar daca esti femei sau barbat, inteleg, e greu, sa ceri scuze si sa iti lasi la o parte orgoliul, dar nu uita ca 3 cuvinte vindeca rani, impaca suflete si elibereaza constiinte.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s